sreda, 2. november 2011
























Preproste stvari za male dlani
Nov ustvarjalni priročnik avtorice Rade Kos

16. novembra bo izšel nov ustvarjalni priročnik Preproste stvari za male dlani avtorice Rade Kos, ki bo že deseti priročnik iz zbirke Ustvarjalni priročniki. Namenjen je malim ustvarjalcem, ki v prostem času radi ustvarjajo, v njem pa bodo našli zamisli tudi večji in bolj izkušeni ljubitelji ročnih spretnosti. Priročnik bo dobrodošel pripomoček tudi vzgojiteljicam in učiteljicam za popestritev njihovega dela.

O priročniku
Mali umetniki potrebujejo vedno nove izzive. Raziskujejo in prežijo na priložnosti za spoznavanje sveta okoli sebe. Njihova vnema in ustvarjalnost sta neizmerni. Spodbujajmo jih in jim pomagajmo razvijati spretnosti, uporabljati domišljijo in upodabljati pravljične junake.

Priročnik Preproste stvari za male dlani je mozaik številnih izdelkov, narejenih iz najrazličnejših dostopnih materialov, ki se jih bodo lahko lotili otroci različnih starostnih skupin. Tehnike so preproste in primerne tudi za manj spretne. Prepričana sem, da se boste z navdušenjem lotili dela tudi odrasli.

72 strani, 30 različnih tehnik, 150 primerov, fotografije izdelkov, fotografije postopkov, opisi materialov in pripomočkov za delo. Podrobno so opisane tehnike izdelave. Potek dela po korakih je nazorno prikazan s fotografijami. V priročniku so tudi motivi za pomoč pri ustvarjanju.

O avtorici
Rada Kos je avtorica serije ustvarjalnih priročnikov, med katerimi so že trije izšli tudi na nemškem tržišču. Organizira in vodi delavnice v Ustvarjalnih delavnicah v Ljubljani in je urednice revije Prostočasnik – revije za ustvarjalno preživljanje prostega časa.
Priročniku Preproste stvari za male dlani, ki je nastajal zadnji dve leti, so dajali navdih otroci, ki obiskujejo Ustvarjalnice za otroke, ki jih vodi avtorica.

AKCIJA
Priročnik bo v prodaji v vseh dobro založnih knjigarnah in trgovinah z ustvarjalnimi materiali. Cena priročnika bo v redni prodaji 19,90 EUR.
Do izida 16. novembra velja prednaročniška cena 15,90 EUR.
V ceni ni vključena poštnina.

Knjiga bo po redni ceni 19,90 EUR dostopna v vseh dobro založenih knjigarnah inn trgovinah z ustvarjalnimi materiali.

Naročila:
telefon: 041 805 988, 01 51 55 600
e-pošta: revija@prostocasnik.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar